TALLER DE CUINA

TALLER DE CUINA

TALLER DE CUINA YA REALIZAT

  27/Jun/2024 de 11:00

Dijous que ve 27 de juny📅, a les 11:00h, es durà a terme un taller de cuina🫕 per a les famílies 👨‍👨‍👦‍👦 d’Unió Diabètics Alacant💙 en el Centre de Turisme Alacant, situat en Carrer Catedràtic Jaume Mas i Porcel, 4, Alacant. Esta activitat estarà dirigida per sòcies de l’associació👥 i es prepararan dos receptes saludables🥦.
Les receptes que s’elaboraran durant el taller estan dissenyades per a ser nutritives🍏 i fàcils de preparar, enfocant-se en ingredients frescos i mètodes de cuina que promoguen un estil de vida equilibrat🧘🏼‍♂. Al final del taller, els participants tindran l’oportunitat de degustar🍴 els plats preparats i compartir les seues experiències i opinions🗣. Es recomana als assistents portar un davantal i un quadern📝 per a prendre notes, ja que els coneixements adquirits seran de gran utilitat en el seu dia a dia.
Este esdeveniment no sols promet ser una excel·lent oportunitat per a aprendre👩🏼‍🏫 i millorar les habilitats culinàries🍴, sinó també per a enfortir els llaços entre els membres d’UDA i secundar-los membres en el seu camí cap a una vida més saludable.

No t’ho perdes!

  Diabetis en família és menys diabetis. Simples accions poden reduir el risc. Contacta amb nosaltres, podem ajudar-te!  

Contactar ara

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner