Associació

Associació

Amb àmbit d’actuació a Alacant i Província, la nostra missió és millorar la qualitat de vida dels nostres membres, proporcionant educació, recursos i suport emocional per a gestionar esta condició crònica de la manera més efectiva possible.

Treballem incansablement per a promoure la conscienciació sobre la diabetis, els seus riscos i les estratègies de prevenció, col·laborant estretament amb professionals de la salut, institucions educatives i altres organitzacions per a aconseguir este objectiu.

Des de la nostra fundació, hem establit una xarxa de suport integral que oferix una varietat de servicis, inclosos tallers educatius, grups de suport, activitats de sensibilització i campanyes d’informació.

Estes iniciatives estan dissenyades per a empoderar a les persones amb diabetis i les seues famílies, equipant-les amb el coneixement i les ferramentes necessàries per a afrontar els desafiaments quotidians associats amb la malaltia.

A més, advoquem pels drets de les persones amb diabetis, lluitant per un accés equitatiu a tractaments mèdics de qualitat i per polítiques de salut pública que afavorisquen un millor maneig de la diabetis.

El nostre compromís se centra en oferir informació sobre diabetis basada en l’experiència.

UDA-Alicante-fachada
charlas-uda-alicante-ninos

  Diabetis en família és menys diabetis. Simples accions poden reduir el risc. Contacta amb nosaltres, podem ajudar-te!  

Contactar ara

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner