ESCOLA DE DIABETIS PER A XIQUETS I XIQUETES

ESCOLA DE DIABETIS PER A XIQUETS I XIQUETES

ESCOLA DE DIABETIS PER A XIQUETS I XIQUETES Falten 31 dies

  15/Jul/2024 de 09:00

Unió Diabètics Alacant💙 durà a terme una Escola de Diabetis este estiu🏝, destinada a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys👧. El propòsit d’esta iniciativa és proporcionar un entorn d’aprenentatge📚 i entreteniment durant les vacacions estivals.

Les places disponibles seran limitades, amb un màxim de fins a 15 xiquets/as🧒. La inscripció està oberta✅ per a socis/as, germans/as de socis/as i no socis/as, prioritzant als associats/as.

Esta escola es desenvoluparà als matins, de⏰ 9.00 a 14.00, des del 📅15 de juliol al 26 de juliol. Es duran a terme activitats educatives👩‍🏫, activitats a l’aire lliure🤾‍♀️ i manualitats👩‍🏭.

El cost de la matriculació és de 150€ per a socis/as, 120€ per a germans/as de socis/as i 185€ per a no socis/as.

L’escola de diabetis d’Unió Diabètics Alacant💙 és una oportunitat meravellosa perquè els xiquets i xiquetes👦 de 6 a 12 anys aprenguen sobre la seua diabetis d’una manera divertida i educativa. Durant els matins d’este estiu🏝, podran participar en activitats que els ajudaran a comprendre millor com cuidar la seua salut🩹. No et perdes esta oportunitat única d’aprendre i divertir-te al mateix temps!

Si tens alguna consulta, no dubtes a posar-te en contacte amb l’associació a través del 📞965 29 78 49 o ✉️info@diabetesalicante.org.

Incribete aqui🔜  https://alicante.playoffinformatica.com/actividad/48/escuela-de-diabetes/

❗️És una oportunitat única per a aprendre a cuidar la teua salut d’una manera creativa i alegre❗️

Apunta't!

  Diabetis en família és menys diabetis. Simples accions poden reduir el risc. Contacta amb nosaltres, podem ajudar-te!  

Contactar ara

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner